Kokia nauda iš Advento kalendoriaus

Iš Advento kalendoriaus labai didelė nauda, nes jis labai aiškiai, vaizdiškai perteikia šventės artėjimą. Tokį daiktą turinčiųjų Šv. Kalėdos su visa rutinos griūtimi neužklups netikėtai! Advento kalendorius leidžia pamatyti laiko tėkmę, padeda laukti nekantraujantiems, o pokyčių nemėgstantiems – pasiruošti. Tiesiog gėrių gėris!

Dar tai, žinoma, dovanėlės. Viena vertus, didis galvosūkis – ko įdėti? Kita vertus, tai – 24 progos pamėginti pasiūlyti naujų, nebandytų žaislų, veiklų, skanumynų ar potyrių.

Galima, aišku, kalendoriun įkišti smagių užduotėlių ir įdarbinti stebuklingą Kalėdų senelio siųstą nykštuką vaiko lavinimui kartu su ergoterapeutais ir logopedais. Viena būtina sąlyga: tebūnie tos užduotėlės smagios ir mėgstamos. ?

Kai kūrėme pirmą pirmučiausią Advento kalendorių Kunigaikščiui, mums kilo tik viena nedidukė problema: O KAIP ĮTIKINTI, KAD PER DIENĄ ATIDAROM TIK PO VIENĄ SIURPRIZĄ???

Jam tuo metu buvo tik dveji, tokiu metu retas vaikas turi didelių valios ir kantrybės atsargų, o mums stigo komunikacijos priemonių ir mažiausiai norėjome paversti smagią Advento kalendoriaus pramogą kokiu tai kantrybės-ugdymo-per-rikdymą maratonu. Ir mes išradome savo unikalų Advento kalendorių nekantriausiems, kurio genialia idėja dalinuosi viešai ir nemokamai.

24 skaičiai ir tik 1 dovanėlė!

Mažas maišelis nuo nykštuko kas rytą nutupia vis ant kito skaičiaus, visuomet – su kokia nauja smagia staigmena, ir nereikia jokių argumentų, jokių derybų, jokios sargybos prie likusių staigmenų, kalendorius kiaurą dieną prieš akis, smagiai trumpėja šventės link, ir mažasis nykštuko draugas sklandžiai žygiuoja per šią linksmą distanciją.

Dar yra laiko Advento kalendoriui sumeistrauti ? Čia palieku nuorodą ne mūsų kūrybos, bet irgi šaunaus ir labai išraiškingo kalendoriaus – įkvėpimui. ?

Įrašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *