Sąmokslo teorijos – štai jos vėl…

PAPILDYTA: šiuo įrašu nebandoma aptarti autizmo priežastis. Kokios bebūtų priežastys, autistiški žmonės yra vertingi, ir būtent tai norima pasakyti – jie yra vertingi ir reikalingi mums.

Pandemijos metu kaip niekada suaktyvėjo sąmokslo teorijų skleidėjai. Nors šiuo metu pirmauja COVID-19 ir 5G ryšio sąsajos bei „dirbtinio viruso“ demagogija, kilsteli galvą ir kita įgrisusi istorija – SKIEPAI. Kol mokslininkai pluša, įtemptai dirba, kurdami vakciną pavojingam virusui nugalėti, sąmokslininkai jau trimituoja savo melus, ir mes nevalingai prisimename vieną didžiausių iš jų – kad skiepai neva gali sukelti autizmą.

Skiepai negali sukelti autizmo. Autizmą sukelia mama ir tėtis, neurologija yra įgimta. Bet pafantazuokim: o jeigu? O jeigu skiepai iš tiesų sukeltų autizmą? Tarkime, sukuria dabar mokslininkai vakciną nuo COVID-19 komplikacijų. Ir štai ta naujoji vakcina instaliuoja kažkokiu būdu žmogui naujus smegenis, su dideliais šansais, kad gausi autistišką komplektą. Žinoma, skiepai to negali – nanorobotai, galintys performuoti žmogaus smegenis, kol kas egzistuoja tik fantastikoje, nesvarbu ką teigia aiškinantys, kad per skiepus gauname kažkokią mikroschemą, kuri susirenka organizme pati. Bet pafantazuokime, kad gali.

Ir ką tuomet rinktis: mirtį ar autizmą? Autizmą ar mirtį?

Kai žmonės skelbia antiskiepines idėjas, jie skelbia tokią siaubingą pažiūrą: geriau jau miręs negu autistas. Jie skelbia, kad autistiški žmonės nevertingi, prilygina jų buvimą nebuvimui: mirtinos ligos juos baugina mažiau negu sveikų žmonių autizmas.

O aš taip pasakysiu, kad jeigu vakcinos ir galėtų kažkokiu būdu labai kardinaliai paveikti smegenis ir apdovanoti individą savitumu, kurį vadiname autizmu, vis viena rinkčiausi skiepytis ir skiepyti savo vaiką, o ne atvirkščiai. Juk gyvas yra geriau nei miręs, o gyvas autistiškas žmogus yra toks pat vertingas, kaip ir neautistiškas. Dažnai toks žmogus yra vertingesnis visuomenei, nei nesąmones skleidžiantis antiskiepininkas. Gyvas yra gyvas, miręs – miręs. Ir ne su autizmu pridera kovoti, o kovoti už tokią visuomeninę sąrangą, kur visiems būtų gerai – nepriklausomai nuo neurologijos, fizinių kūno galimybių, lyties, rasės ar orientacijos.

Desertui – geniali prielaida, jog mokslininkai delsia pristatyti COVID-19 vakciną, nes… nesugalvoja, kaip per ją įdiegti autizmą 🙂

Įrašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *